Hyväntekeväisyys

TUTO Hockeyn virallinen kannattajayhdistys TUTO Rebels Ry osallistuu TUTO Tukirahaston varainkeräykseen. TUTO Tukirahasto on vuonna 2018 perustettu rahasto, josta tuetaan vähävaraisia perheitä urheiluharrastuksista aiheutuvissa kuluissa, jotta lasten tai nuorten ei tarvitsisi lopettaa rakkaita liikuntaharrastuksiaan taloudellisista syistä.

TUTO Rebels on lahjoittanut tukirahastoon pelikausilla 2019 - 2020, 2020 - 2021 sekä 2022-2023.

Mestis - Hengenpelastajaliiga

Hengenpelastajaliiga on Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyössä järjestämä tapa saada erityisesti uusia verenluovuttajia mukaan potilaita auttamaan ja sitä kautta jopa pelastamaan ihmishenkiä.

Hengenpelastajaliigan avulla voidaan seurata eri Mestis-joukkueiden kannattajien sekä koko Mestis-yhteisön aktiviisuutta verenluovutuksessa. Seurantamenetelmänä Hengenpelastajaliigassa toimii jääkiekosta tuttu sarjataulukko, jossa eri joukkueiden kannattajat voivat tuottaa pisteitä kannattamalleen joukkueelle. Hengenpelastajaliigaan voi osallistua kuka tahansa jääkiekon ystävä luovuttamalla verta ja luovutuksen yhteydessä kertomalla sen Mestis-joukkueen nimen, jolle haluaa antaa luovutuksestaan saatavat pisteet

Hengenpelastajaliigan voitto Tuto:lle

”TUTO Hockey ja kannattajat ovat laittaneet itsensä likoon yhteisen hyvän puolesta ja vieneet TUTOn jo toisen kerran peräkkäin Hengenpelastajaliigan voittoon kaudella 2020-2021.

Palkinnot vastaanottivat TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen ja TUTO Rebels -kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Päivi Nurmi.

Palkinnot TUTO Hockeylle ja TUTO-kannattajille luovuttivat Veripalvelun alue-esimies Pekka Kukko ja Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

TUTO - IPK ottelun avauskiekon pudotti Veripalvelun sairaanhoitaja Päivi Lentovaara-Msadek.”

Kiitos kaikille verta luovuttaneille, pysytään aktiivisina tänäkin vuonna! 🩸❤️

🎥: Jarno Hiltunen

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Rebels lahjoitti pääsylippuja lastenkodille

TuTo Rebels lahjoitti 20 pääsylippua TuTo Hockeyn otteluihin Turun Puolukkatien lastenkodille. Rebels pitää tärkeänä, että mahdollisimman moni lapsi pääsee ilman taloudellista rasitetta seuraamaan paikanpäältä jääkiekko-ottelua.